Stafia unui funcţionar harnic bântuie o primărie din România. Angajaţii sunt îngroziţi!

De mai bine de un an de zile funcţionarii publici de la primăria Mizil trăiesc clipe de groază. Unii dintre ei au ajuns atât de zdruncinaţi că nu mai calcă pe la serviciu, preferând să ia şpaga acasă sau prin parcuri. Asta după ce stafia unui fost coleg bântuie holurile primăriei şi rezolvă toate cererile cetăţenilor în timp record.

“Aveam o autorizaţie de construcţie, o cerere. O ţineam în sertar, să trag de timp, să-l văd pe om cum transpiră şi înţelege mesajul, că nimic nu-i gratis aici. Vin peste weekend la muncă, văd tot dosarul rezolvat, aprobările date şi hârtiile trimise la beneficiar. Înainte de 30 de zile! Mi-a stat inima-n loc”, spune Vladimir Dragnea, ununl din funcţionarii afectaţi de stafie. Alţii au reclamat că li se închid calculatoarele când joacă Solitaire, sunt ţinuţi cu forţa la ghişeu în timpul programului de o mână invizibilă sau se trezesc posedaţi de diavol şi răspund fără sictir la orice întrebare adresată de vreun cetăţean.

În urma cercetărilor efectuate de un grup mixt de poliţişti şi parapsihologi, s-a stabilit că stafia aparţine unui fost funcţionar al primăriei, un om extrem de harnic şi politicos, care ajuta pe toată lumea şi nu cerea niciodată şpagă, om ce a murit în condiţii misterioase la începutul anului trecut.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

13 mai 2013 10:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult