Pentru că insistă să muncească la fel de eficient și de-acasă, un polițist inventiv și-a plantat un tufiș în sufragerie și s-a postat cu radarul acolo. Familia spune că de două zile polițistul stă nemișcat în tufișul sufragerie, acceptând doar câte-o gură de apă din când în când. Nici măcar la baie nu se duce, preferând tufișul.

politist_tufis_sufragerie.jpg ”Bietul de el, tot speră să treacă vreo mașină cu viteză peste limita legală”, oftează soția polițistului. ”Până acum a prins pe radar doar mașinuțele teleghidate cu care se joacă copiii vecinilor, dar bineînțeles că niciuna nu mergea cu o viteză pentru care să poată da o amendă - sau măcar un avertisment. Muncitul ăsta de acasă l-a dat peste cap.” 

În caz că polițistul insistă să nu iasă din tufiș până nu amendează pe cineva, soția lui este decisă să se sacrifice. ”Mă urc în mașină și dau ture în jurul blocului cu 100 de km la oră, poate bate radarul până afară și mă amendează pe mine. Sunt disperată, trebuie să fac ceva ca să-l scot din tufișul ăla nenorocit.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 20.03.2020 13:39 Social

National Cinematografic