Stare de alertă! Un polițist din Craiova a evadat din custodia unui clan de interlopi

Craiova este pe jar, în special lumea interlopă, după ce un polițist extrem de docil și ascultător a evadat din custodia unuia dintre cele mai importante clanuri de interlopi care controlează Oltenia. Acesta a reușit isprava la un grătar organizat în cinstea liderului de clan, Edi Putere, într-un moment de neatenție, când invitații se certau că au găsit un deget printre micii de pe grătar.

„Nici nu știu cum a scăpat, de obicei îl ținem legat într-un lanț confortabil, de vreo patru metri, probabil cineva a uitat să-i pună lacătul. Mi-am dat seama că lipsește când am tras de lanț să-i zic să-mi aducă un pahar de pălincă și m-am pomenit cu lanțul în mână”, spune Fane Spoială, unul dintre invitați.

Polițistul abia își ispășise doi ani din pedeapsa de 11 ani, acesta fiind condamnat pentru că a oprit în trafic un interlop și i-a solicitat permisul, fără să-și ceară scuze după și să pupe mâna interlopului. Evadarea i-ar putea aduce, însă, o extindere severă a pedepsei, dar și o reducere a degetelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
11 aprilie 2024 07:52
Citește mai mult despre: craiovai interlopi politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult