Staţia spaţială chinezească s-a prăbuşit în Colentina? Tot cartierul e plin de chinezi şi de cratere

Deși nu s-a auzit nicio bubuitură foarte puternică iar fumul din zonă este la fel ca de obicei, mai mulți bucureșteni susțin că stația spațială chinezească s-a prăbușit în cartierul Colentina. Aceștia își susțin afirmațiile cu faptul că peste tot e plin de chinezi și de cratere, exact ca pe lună.

„Pe vremuri, ultima oară când m-am uitat în jur, cartierul ăsta arăta foarte frumos. Chiar țin minte când s-a înființat prima dată spitalul aici, pe vremea lui Grigore Ghica al doilea, era spital de ciumă dar și de săraci. Dar nu erau craterele astea în asfalt”, povestește cu nostalgie un localnic.

În plus, micii comercianți care vând componente electronice în zona Obor, pe trotuar, spun că le-au obținut de la tot felul de televizoare „Cosmos” sau „Satelit”. O bucată de tehnologie spațială s-a înfipt și în scara rulantă de la Obor, sau cel puțin asta este explicația celor care au venit s-o repare. Localnicii speră ca măcar acum guvernul chinez să vină să-și ia lucrurile și poate mai dă ceva. „Sunt comuniști, ce mama dracului, comuniștii era cu statul, poate ne dă statul ceva, că nu-ți permiți să dai așa cu stația spațială în oameni, acolo e ordine, domnule, cum era și pe vremea lui Ceaușescu, știai de frică”, a comentat un pensionar din zonă.

Scris de Ef
31 martie 2018 09:03
Citește mai mult despre: chinezi Colentina

Alte articole

Vezi mai mult