Staţiunea Cap Aurora triplează preţurile, ca să mai scrie presa şi despre ea

Lovitură de geniu la Cap Aurora, stațiune care a triplat prețurile astăzi, din rațiuni de marketing și PR: ”De azi, mii de români vor înțesa rețelele sociale cu postări furioase la adresa stațiunii noastre. Și știm cu toții că nu există publicitate negativă, ci doar publicitate. Se va auzi de noi chiar și peste granițe, nu doar la Bârlad”, spune patronul unui hotel din Cap Aurora.

Deja sute de turiști au făcut scandal la hoteluri, pentru că prețul camerelor s-a triplat peste noapte. Ca să facă vâlvă și mai mare, hotelierii din Cap Aurora au chemat jandarmii și televiziunile, ca să vadă toată țara cum sunt evacuați turiștii păgubiți: ”Vreau să ajungem la știrile de la ora 5. Vreau măcar 3 morți azi în Cap Aurora, asta va însemna o campanie întreagă în toate ziarele, o săptămână veți auzi doar Cap Aurora Cap Aurora Cap Aurora”, spune patronul unui restaurant din Cap Aurora.

Triplarea prețurilor a fost combinată cu stoparea apei calde în toată stațiunea, ideea fiind că se va sesiza inclusiv Tolontan, care cine știe, poate face un film despre oroare din Cap Aurora, și până la Cannes mai e doar un pas: ”Vă dați seama, să luăm Palme d`Or pentru Cap Aurora. Păi mă sinucid în direct la faza asta”, spune un alt patron din Cap Aurora.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 iulie 2022 11:35
Citește mai mult despre: cap aurora marketing

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult