Statuia lui Traian de la Muzeul de Istorie a fost mâncată de maidanezul pe care îl ţinea în braţe

Câinii comunitari fac o nouă victimă în Bucureşti! Statuia lui Traian de pe treptele Muzeului Naţional de Istorie, unul dintre cele mai îndrăgite monumente de secol XXI din Capitală, a fost mâncată în cursul acestei dimineţi de maidanezul din bronz pe care îl ţinuse în braţe vreme de mai bine de un an.

Potrivit conducerii muzeului, paznicul ar fi scăpat din vedere statuia lui Traian preţ de doar câteva minute, timp suficient pentru ca animalul sălbăticit să-l devoreze pe cuceritorul Daciei, lăsându-i întregi doar picioarele, penisul şi o excrescenţă ciudată al cărei scop nu fusese niciodată elucidat. “Practic, numai soclul a rămas din bietul Traian”, se plâng turiştii care sperau să se fotografieze astăzi cu statuia.

Pensionarii din zonă iau însă apărarea căţelei maidaneze: “Sigur a făcut Traian ceva, poate a lovit-o sau a tras-o de coadă, caz în care şi-a meritat soarta. Fetiţa, că aşa o cheamă, e bună şi blândă. Deunăzi a şi alăptat doi copilaşi sărmani, pe Romulus şi Remus. N-ar fi îndrăznit nici măcar să mârâie la ei, darămite să-i muşte.”

Scris de Vasile
6 septembrie 2013 11:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult