Statul preia Blue Air. Biletele vor fi valabile doar însoțite de dosar cu șină

Reforme importante la Blue Air, care a fost preluată de statul român, în urma falimentului companiei. De azi înainte, accesul la bordul aeronavelor se va face în baza unui dosar cu șină, care pe lângă bilet va trebui să conțină o copie după certificatul de naștere, copie buletin, un extras de carte funciară și o adeverință de la Asociația de Proprietari că pasagerul nu figurează cu restanțe la întreținere.

Un avantaj după preluarea companiei de către stat va fi că biletele pentru zborurile Blue Air vor putea fi cumpărate de la CEC, dar și de la ghișeele de bilete din Gara de Nord. În prezent se iau măsuri la croitorie pentru uniformele noilor stewardese Blue Air, adică câteva zeci de grase din spatele ghișeelor de la ANAF și Taxe Locale, pe care evident că nu le încap uniformele fostelor stewardese.

La fel ca la toate instituțiile de stat, pasagerii Blue Air pot obține biletul doar după ce completează o cerere tip, după care obțin ștampila de la ANAF că nu au poprire pe conturi, o copie după cazier și apoi pot achita cu cardul, la unul din sediile CEC.

Pasagerii care vor să aibă și bagaj de cală trebuie să aducă un dosar separat, care va include o listă cu toate obiectele din bagaj, de la chiloți, haine, până la cărți sau deodorant, precum și bonurile fiscale pentru toate aceste produse.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 noiembrie 2022 14:43
Citește mai mult despre: blue air CEC dosar faliment

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult