STB, CFR și WizzAir lansează biletul integrat Gara de Nord-Otopeni-Italia

După inițiativa biletului integrat STB-Metrorex, care va permite celor din Capitală să circule cu toate mijloacele de transport în comun, compania bucureșteană a anunțat un parteneriat și mai bun, cu CFR și Wizz-Air pentru toți cei care doresc un bilet integrat direct până în Italia, unde vor merge la muncă.

Biletul costă 100 de euro și permite călătorului să ia trenul de la el din localitate, apoi STB-ul prin București, apoi încă un tren și într-un final, un drum cu WizzAir spre câteva orașe importante din Italia. Ca și în alte cazuri, bagajul de mână este gratuit iar orice paporniță suplimentară se va taxa la kilogram.

Biletul este numai dus, companiile explicând că un bilet dus-întors sau doar întors nu este fezabil din punct de vedere economic că nu îl cumpără foarte multă lume și irosesc hârtia degeaba. De cele mai multe ori oamenii care pleacă în Italia nu se mai întorc sau, dacă o fac, vin cu duba poliției și sunt duși în diverse localități din România care au facilități ce oferă cazare gratis și trei mese pe zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 iulie 2021 16:52
Citește mai mult despre: cfr stb Wizz Air

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult