Steag albastru pe litoral. Toată mâncarea are mucegai

Salvamarii au afișat în această dimineață steagul albastru pe întreg litoralul românesc, pentru a-i avertiza pe turiști să nu mănânce nimic astăzi pentru că toată mâncarea are mucegai. Chiar și așa foarte mulți dintre cei care au venit la mare au ignorat semnalul și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-i scăpa de la moarte.

„Am intervenit în trei stațiuni, Jupiter, Olimp și Mamaia cu aparatele de descarcerare și turboclismatronul pentru a salva câțiva turiști ce ignoraseră avertismentele noastre. Pe unul dintre ei l-am găsit cu greu, că devenise și el la fel de albastru-verzui ca și mâncare pe care tocmai o halise ca ultimul flămând”, a explicat un salvamar cu experiență.

Administrația litoralului, precum și serviciul de Salvamar Constanța, au prezentat din nou codurile de steaguri folosite pentru a avertiza turiștii. Roșu, pentru mare agitată, galben, pentru că s-au pișat prea mulți în mare și albastru, pentru mucegaiul din mâncare. Maro e bățul iar împreună formează culorile drapelului național care, la rândul său, este un avertisment de fiecare dată când e afișat pe o clădire. Acesta semnifică agitație, budă nasoală și mâncare proastă, toate într-un singur loc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

24 august 2022 09:00
Citește mai mult despre: litoral mancare mucegai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult