Steag roșu pe o terasă din Mamaia, să știe turiștii că e periculos să intre acolo

Câțiva salvamari miloși din fire au instalat un steag roșu la o terasă din Mamaia, cunoscută pentru prețurile criminale și mâncarea aproape otrăvitoare. Chiar și așa, mulți turiști imprudenți ignoră steagul roșu și intră în terasă, unde se așează la mese și comandă, condamnându-se singuri la sărăcie și diaree.

Salvamarii avertizează turiștii că atunci când e steag roșu, ei nu pot să intre în terasă ca să-i salveze: ”Steagul roșu e și pentru salvamari. N-are sens să ne trezim și noi cu o notă de plată astronomică pentru niște tâmpiți care ignoră recomandările. Scrie și pe Google că ăștia sunt țepari”, spune Marian Coltea, salvamar cu un fizic demn de invidiat.

Care e profilul turistului care intră în terasele periculoase? De obicei este vorba de cupluri de gherțoi, de cele mai multe ori în șlapi, ea poartă o eșarfă peste slip ca să-și ascundă celulita, el poartă ochelari Ray Ban contrafăcuți, cămașă desfăcută și o pălărie cumpărată din bazarul de la Bâlea Lac. Evident, sunt și voci care susțin că ăstia merită să fie rupți la bani și infectați cu salmonella nepaleză, nicidecum salvați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 august 2022 07:15
Citește mai mult despre: mamaia salvamar steag terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult