Stephen Hawking e totuşi bărbat! Are un robot care îi aruncă ciorapii prin casă

Multă lume s-a întrebat dacă fizicianul Stephen Hawking, aflat de mai mulți ani într-un scaun de rotile, încă mai este bărbat în adevăratul sens al cuvântului sau doar trăiește doar în mediul intelectual. Răspunsul a fost dat de o companie de tehnologie din Marea Britanie care a anunțat că tocmai i-a upgradat robotul de aruncat ciorapi prin casă la un model mai nou și mai eficient. 

„Din cauza condiției speciale pe care o are dl. Hawking acesta nu mai poate să se comporte ca un bărbat normal, să arunce ciorapii prin casă aiurea sau să pună rufele albe la colorate și invers. Dar, pentru că este un creier atât de important pentru știință am folosit tehnologii avansate pentru a-l face să simtă ca un bărbat real. Robotul care aruncă ciorapi prin casă este conectat direct la cortexul doctorului  Hawking, astfel încăt să poată să-i arunce în timp ce muncește și se gândește la diverse teorii cuantice”, a explicat dr. R. Chandra, cel care a creat robotul. 

Prietenii lui Stephen Hawking au încercat să-i construiască și un robot care să bea și să înjure la meciuri pentru el, dar acesta i-a refuzat, spunând că vrea să facă asta personal. 

7 august 2017 13:39
Citește mai mult despre: ciorapi Hawking

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult