Stephen Hawking s-a excitat privind o tânără gaură neagră prin telescop

Celebrul fizician britanic Stephen Hawking a avut o erecţie violentă în timp ce se uita printr-un telescop la gaura neagră descoperită recent de NASA. Erecţia sa i-a uimit nu doar pe cei prezenţi ci şi pe doamna Hawking, care nu ştia trucul ăsta, că l-ar fi încercat.

Totul s-a întâmplat absolut accidental. Cunoscând pasiunea celebrului fizician pentru găurile negre, colegii de branşă i-au pregătit lui Hawking o petrecere surpriză la el acasă. La 12 noaptea ei i-au pus un telescop în faţă şi l-au îndreptat spre o gaură neagră foarte tânără şi naivă, care nu bănuia că e spionată de vecini.

Imediat ce Stephen Hawking a privit prin telescop, vocea robotică a simulatorului său a început să articuleze: „Uau. Ga-u-ra-e-ste-mi-nu-na-tă. O-su-per-ga-u-ră…” Apoi, spre surprinderea tuturor, pantalonii fizicianului s-au umflat brusc, iar simulatorul său început să geamă cu subînţeles: „Hmmm-oh-mmm-oh… scum-pi… oh… pi-si…” Erecţia sa a devenit imposibil de ignorat pentru toată lumea, dar mai ales pentru doamna Hawking, care a lăsat ruşinea deoparte şi i-a trimis pe toţi acasă fără nicio explicaţie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 noiembrie 2010 08:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult