Ştiinţa la români: Vaccinul antigripal românesc funcţionează doar dacă sacrifici o găină neagră

Institutul Cantacuzino a uimit din nou lumea ştiinţifică, anunţând primul vaccin antigripal din lume 100% bio, creat după principiile sănătoase ale feng-shui-ului şi religiei voo-doo.

Noul vaccin previne infecţiile cu gripă doar dacă pacientul sacrifică o găină neagră în timp ce i se administrează injecţia, după care arde găina şi îi bea cenuşa cu un pahar de mătrăgună.

„Suntem mândri că din nou creierele româneşti sunt vizibile deasupra tuturor celorlalte somităţi ştiinţifice ale Europei, ca nişte peşti fosforescenţi într-un acvariu”, declară Robert Acrişor, directorul Institutului Cantacuzino.

Savanţii din Institut spun că vaccinul va intra pe piaţă imediat ce va fi descoperită o metodă de obţinere a unui număr mare de găini negre, stocurile fermelor de pui incluzând în general specimene albe, lucru pus pe seama unei conspiraţii mondiale contra progreselor ştiinţifice româneşti.

„Le-am făcut o demonstraţie unor colegi veniţi în vizită de la Stockholm şi au rămas mască! Vă spun, dacă ăştia nu mă recomandă la Comitetul Nobel, să-mi spuneţi mie Ciutu”, exclamă Ion Ciutu, specialistul de la Cantacuzino care a perfecţionat vaccinul şi care a făcut deja loc pentru medalia Nobel pe mileul de pe televizor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult