Ştire pe bune: NASA a descoperit că există viaţă pe Pământ

După mai bine de 50 de ani de la înfiinţare, NASA a făcut, în sfârşit, o descoperire cu adevărat monumentală: că există viaţă pe Pământ. Am rămas şocat, recunosc. Eu cred, totuşi, că NASA a descoperit că există viaţă pe Pământ cu mai mult timp în urmă, însă a preferat să ascundă populaţiei de pe Pământ această teribilă descoperire tocmai pentru a nu crea panică în rândul locuitorilor Pământului.

Probabil au decis să recunoască public existenţa vieţii pe Pământ ca urmare a ultimelor declaraţii ale lui Stephen Hawking, care în decurs de o săptămâna a spus că există extratereştri şi că e posibil să călătorim în timp. Aia cu extratereştrii o ştiau, evident, şi cei de la NASA, însă o considerau banală comparativ cu descoperirea că există viaţă pe Pământ. Ei n-au vrut doar să-i arate lui Stephen Hawking că sunt în stare de descoperiri senzaţionale, au vrut pur şi simplu să-l umilească. Pentru că, să recunoaştem, existenţa extratereştrilor pare banaşă în comparaţie cu descoperirea vieţii pe Pământ.

Probabil vor mai trece încă 50 de ani până când NASA va veni cu o descoperire de o magnitudine asemănătoare, gen există oxigen şi apă pe Pământ. Nu ne rămâne decât să sperăm că aşa va fi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 mai 2010 13:26
Citește mai mult despre: descoperire NASA pamant viata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult