Studenţii deranjaţi de concertele de la Universitate pot sta liniştiţi! Firea le mută cursurile pe un câmp lângă Voluntari

Mereu în slujba cetăţeanului! Potrivit apropiaţilor, Gabriela Firea nu a dormit toată noaptea încercând să găsească o soluţie care să-i împace pe studenţii deranjaţi de zgomotul bâlciurilor organizate de Primărie în Piaţa Universităţii.

Într-un final, primăriţa Capitalei a identificat varianta salvatoare: un teren viran aflat între Bucureşti şi Voluntari, unde Facultatea de Istorie îşi va putea desfăşura în linişte cursurile atunci când în centrul oraşului evoluează pe scenă CRBL şi alte somităţi ale muzicii.

“Este un teren foarte spaţios, circa 4 hectare, cu foarte puţini şerpi, accesibil pe jos în doar 43 de minute de la staţia liniei preorăşeneşti 409. Studenţii vor fi încântaţi!”, a declarat Firea, care a inspectat în această dimineaţă noile domenii ale Universităţii Bucureşti.

Mai mult, a precizat Gabi Firea, dacă tot rămâne liberă, actuala clădire a Universităţii va putea găzdui recuzita pentru următorul spectacol grandios organizat de Primărie: târgul de vite organizat pe 13 mai, ziua Sfintei Muceniţe Glicheria, la care vor participa crescători de animale din 7 comune limitrofe şi care se va încheia cu un concert surpriză.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 mai 2017 13:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult