Studenții nu vor gratuitate CFR, ca să ceară bani de tren de la părinți și să-i bea

Studenții schimbă macazul în problema gatuității pe tren, după ce un student a descoperit o schemă prin care îi poate face pe părinți la bani. Acesta s-a prins că poate să le ceară părinților 50 de lei pentru tren, să dea 10 lei la naș, cu 20 să-și ia un pachet de țigări și restul de 20 să-i bea.

În acest mod, un student poate sifona până la 500 de lei pe lună de la un părinte credul, care chiar crede că odrasla lui chiar se duce să-și dea examenele, deși n-a mai fost la cursuri de ani buni.

Studenții au văzut că ceva gratuit poate fi de multe ori un cadou otrăvit și insistă chiar ei să fie eliminată gratuitatea. Ei spun că de banii sifonați cu pretextul că-i dau pe bilete de tren ei primesc chiar și reducere de grup atunci când comandă un metru de bere la o terasă, de exemplu, ceea ce la CFR nu exista.

Studenții nu s-au oprit aici. Nu vor doar eliminarea gratuității, vor și scumpirea biletelor în toată țara, dacă se poate dublarea lor: ”În urma unui calcul complicat, am dedus că de 100 de lei luați de la părinți pentru tren îți iei mult mai multă băutură decât cu 50 de lei”, spune George, student la ASE.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
15 februarie 2021 16:04
Citește mai mult despre: bilet cfr studenți

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult