Studiile arată că cea mai dulce băutură din România e aia făcută din lacrimile de ciudă ale lui CTP

Într-o lume modernă și o societate civilizată, orientată spre îmbunătățirea individului, este foarte important să fim atenți la nutriție, pentru a evita eventualele costuri legate de sănătate. În ultima vreme tot mai mulți specialiști recomandă să evităm dulciurile sub orice formă, mai ales băuturile dulci, pentru că acestea pot duce la diverse forme de diabet și boli de inimă.
Comform studiilor, România se află pe primele locuri în Europa la consumul de zahăr și dulciuri. Studiile arată că cel mai dulce produs care se găsește la noi este extras din lacrimile de ciudă pe care le varsă jurnalistul CTP.
„După ce a pierdut Crin Antonescu, candidatul pe care-l visa el în turul 2, lacrimile lui CTP au avut o concentrație de 80% zahăr, ceva nemaiîntâlnit”, spune nutriționistul Decebal Ionescu. Acesta avertizează cu privire la consumul de lacrimi de CTP. „Orice lucru trebuie luat cu măsură, maximum o linguriță, nu vă lăcomiți. Oricum, din estimările noastre acesta va produce lacrimi de ciudă încă cel puțin 10 ani de-acum încolo. După asta ne putem baza doar pe Radu Tudor”.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.