Studiu: 2 din 3 români nu pot munci din cauza pescăruşilor atraşi de firimiturile din tastatură

“Tastaturizarea” mesei de prânz are efecte nefaste printre compatrioţii noştri! Un studiu recent arată că mai bine de două treimi din angajaţii români au probleme la birou din cauza stolurilor de pescăruşi hrăpăreţi care vin să le ciugulească firimiturile şi alte resturi din tastatură.

“Recunosc, am mai mâncat la birou când mă grăbeam. Un sandviş, o felie de pizza… OK, poate mănânc la birou în fiecare zi”, recunoaşte Decebal Popescu, angajat al unei multinaţionale din nordul Capitalei. “De unde să ştiu că se adună atâtea rămăşiţe? Am deschis geamul şi, în nici un minut, tot sediul era plin de pescăruşi care se băteau pe tastaturi. Mie mi-au scos tasta Space ca să ajungă la o bucată de măslină! Acum toate mailurile mele încep cu ‘Dragădomnuledirector’…”

“Cu greu am reuşit să le-o smulg din gheare, au o forţă incredibilă”, a continuat victima teribilului atac. “Acum sunt ciupit tot, am cămaşa sfâşiată, pe jos e plin de pene şi puf iar în automatul de cafea şi-a făcut cuib un pescăruş teritorial!”

Situaţia disperată s-a extins rapid în firmă. „Un pescăruş deosebit de feroce, de fapt cred că era chiar albatros sau pinguin, a ajuns până în biroul CEO-ului. Bietul de el tocmai mâncase deasupra tastaturii ceva cu somon afumat. Păsăroiul a luat-o razna, şefu’ a ajuns la Urgenţe!”, suspină Popescu.

Pentru combaterea invaziei, compania a stabilit un plan de detastaturizare, angajaţii fiind sfătuiţi să mănânce mai des în oraş. “O tastatură plină de firimituri plus un geam deschis egal Păsările lui Hitchcock!”, a declarat un expert.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 octombrie 2015 12:55
Citește mai mult despre: detastaturizare pescarus Pizza Hut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult