Studiu: 2 din 3 studenţi care nu vin la examen “că îl dau în toamnă” se referă la toamna anului 2054

În pragul sesiunii, un studiu realizat printre studenţi încearcă să elucideze felul în care aceştia îşi organizează timpul! Rezultatele cercetării sunt şocante: majoritatea tinerilor care nu se prezintă la examene, spunând că preferă să le dea “la toamnă”, nu se referă la toamna aceasta, ci la toamna anului 2054, când chiar au de gând să se pună cu burta pe carte.

“Mulţi studenţi preferă să îşi lase câteva ‘boabe’ în sesiunea de vară, ca să poată pleca liniştiţi la mare. Când vine în sfârşit sesiunea de restanţe din septembrie, vremea e tocmai bună pentru plecat la munte. Majoritatea ajung să dea examenele buclucaşe după 30, 40 de ani, când se plictisesc de viaţa boemă şi vor să-şi ia diploma ca să nu iasă la pensie cu studii medii”, a confirmat un expert în studenţie.

Potrivit aceluiaşi studiu, dacă şi-ar fi dat toate examenele la timp, 98% dintre români ar fi acum în posesia unei diplome universitare. În prezent, potrivit statisticilor, doar 9% dintre români sunt licenţiaţi. Situaţia s-ar putea remedia la toamnă, când mulţi studenţi promit că se apucă de învăţat şi îşi dau restanţele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 mai 2014 19:05

Alte articole

Vezi mai mult