Studiu. 50% din angajații Glovo din Cluj locuiesc în cutia cu care fac livrările

Un studiu recent face lumină asupra situației din piața imobiliară românească, în special cea din Cluj, unde de multe ori afacerea și locuința se îmbină armonios și inteligent, cum se obișnuiește în Ardeal. Este cazul livratorilor din Cluj, care dezvăluie că locuiesc chiar în cutia cu care fac livrările, fie că e vorba de Glovo sau alte companii de livrări.

Cei mai mulți sunt mulțumiți cu suprafața utilă a cutiei, de aproximativ 0.5 mp, care depășește suprafața medie a unui ”apartament cu o cameră”, cum se numesc debaralele în Cluj. De departe cei mai mulțumiți sunt angajații din Sri Lanka și Nepal, care sunt încântați că au propriul lor spațiu, încăpător și luminos, când țin fermoarul cutiei deschis.

”Când am venit în Cluj am locuit cu alți 18 colegi într-o garsonieră din Mănăștur și nu aveam deloc intimitate. Acum că am cutia mea de Glovo, pot chiar să aduc și o prietenă pe la mine, mi-am instalat Netflix pe telefon și mi-am încropit o noptieră dintr-un ambalaj de pizza. Nu am nevoie de baie, pentru că îi rog uneori pe clienți să mă lase să fac un duș pe la ei, sau mă spăl în Someș, cum face toată lumea”, spune Chakran Ikran, Sri Lankez fericit din Cluj.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
9 iunie 2023 13:25
Citește mai mult despre: casă cluj glovo imobiliare Nepal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult