Studiu: 70% din cititorii acestui articol sunt acum la coadă la cumpărături

Neatenția și aroganța fac din nou victime printre români. În timp ce o parte dintre ei citeau acest articol, alți români, mult mai agili s-au băgat în fața lor la coadă, iar situația s-ar putea agrava în următoarele 5 minute.

Alte statistici îngrijorătoare arată că, deși știau încă de ieri că duminică e Paștele, abia acum când mai sunt doi inși în față la casa de marcat, că nu au pungă la ei, nici de plastic nici verde. Cumpărătorii sunt însoțiți, în medie de 1,5 copii din care, în medie, 1,3 sparg un borcan de maioneză iar 0,2 copii au tras o doamnă de fustă în magazin.

Cea mai folosită armă în această perioadă este harponul, care poate asigura un avantaj competițional deosebit în primele minute de îmbulzeală. Un cumpărător antrenat poate arunca un harpon și 60 de metri, pentru a-și asigura cozonacul în raft. Pe locul doi în topul armelor preferate de cumpărători este halebarda, cu care poți să te ții pensionarii la distanță.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 aprilie 2015 16:04

Alte articole

Vezi mai mult