Studiu! 80% din mașini sunt lăsate pe avarii de români care au emigrat în Spania sau Italia

Un studiu realizat de poliția de circulație București împreună cu un grup de hoți de mașini a scos la iveală că nu chiar toți șoferii din capitală sunt nesimțiți și au lăsat mașina pe avarii că au o treabă 5 minute la un chioșc. Majoritatea, aproape 80%, au făcut asta pentru că pur și simplu și-au abandonat mașinile când au emigrat din țară. 

„Vorbim de un fenomen de masă, întâlnit în special la nivelul populației adulte. Nu pot să vă dau exact motivele pentru care românii preferă să abandoneze mașinile în acest fel întrucât nu mă pricep la mașini, de-asta m-am și făcut polițist de circulație. Aveam de ales între asta și jurnalist auto, dar am zis să nu mă fac chiar complet de rușine la mine în sat”, a declarat șeful poliției Circulație din Capitală, chestor Marian Rotaru.

Din păcate mașinile lăsate cu avariile pornite pe domeniul public reprezintă o problemă serioasă, cel mai grav aspect fiind că, după câteva zile se termină bateria și nici măcar nu mai pot fi furate. „În plus, chiar dacă le furi nu scoți prea mulți bani pe ele, poate doar pentru piese. Cine naiba ar cumpăra o mașină rulată în România?”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 februarie 2018 04:04
Citește mai mult despre: avarii emigrare masini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult