Studiu! 80% din români mint că-i dor şalele, ca să nu fie chemaţi de amici la mutat de mobilă

Un grup de cercetători a descoperit principala cauză a durerilor de șale atât de des invocate de români: frica de a nu fi chemați de cunoscuți să-i ajute la mutarea mobilei. Astfel, aproximativ 80% dintre români doar mint că ar avea astfel de dureri, mizând pe faptul că scuza asta îi va feri de orice posibilă invitație la transportul mobilei.

”Dacă cineva merge în fața unui grup de 100 de persoane sănătoase și pune o întrebare simplă, «Cine mă ajută să mut niște mobilă?», pe aproape toți cei prezenți îi va apuca subit durerea de șale”, explică șeful echipei de cercetători. ”Iar dacă 2 minute mai târziu îi întrebi pe aceiași oameni «Cine vine la o bere, că fac eu cinste?», unul nu se va mai plânge de vreo durere. Orice fel de durere va dispărea în mod miraculos.”

Dar chiar dacă nu mint și chiar îi dor șalele, românii tot nu au un motiv serios să refuze să ajute pe cineva să-și mute mobila. ”Suntem în secolul XXI, există soluții extrem de eficiente pentru durerile articulare sau musculare, pentru cei care se confruntă cu «articulo-ruginoza»”, spune cercetătorul. ”E cât se poate de simplu, iei suplimentul MSM (OptiMSM®) și te ajută când ai astfel de probleme.”

28 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult