Studiu! 80% din românii daţi dispăruţi de rude se află în trenuri CFR care înregistrează întârzieri

Trenurile CFR se joacă cu inimile românilor! Un studiu recent a scos la iveală faptul că aproximativ 80% dintre românii care sunt daţi dispăruţi de familie se află, în realitate, în trenuri CFR care înregistrează întârzieri. Deşi conştienţi de situaţie, cei de la CFR încearcă să dea vina pe călători.

„Eu înţeleg că trenurile noastre au o problemă, dar nici să purtăm noi toată vina nu mi se pare normal”, spune purtătorul de cuvânt al CFR. „O bună din vină le aparţine călătorilor, care uită sau nu vor să-şi ia încărcătorul telefonului cu ei. De când cu smartphone-urile, pe călători în ţine bateria maxim 3 zile, mult prea puţin pentru o călătorie cu trenurile noastre.”

Purtătorul de cuvânt al CFR crede că o soluţie eficientă ar fi amplasarea unor telefoane publice în trenuri, de unde călătorii să îşi poată anunţa familia la fiecare 24 de ore că se află într-un tren CFR. „Sau pur şi simplu să nu mai circule cu trenul, dacă au rude slabe de înger, care se panichează uşor!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult