Descoperire remarcabilă a savanților români. Un studiu arată că vasta majoritate a celor care pretind că sunt bisexuali se referă de fapt la un adevăr trist: că au făcut sex doar de două ori, și nici măcar cu persoane de sex diferit. Acești bisexuali au în general o viață sexuală totală de circa 18 secunde, din care 10 secunde preludiul.mahmoud_bisexual.jpg

”Cei mai mulți bisexuali au făcut sex prima oară cu propria mână și a doua oară cu o colegă din liceu, care era mult prea urâtă ca să-și permită să-i refuze. De atunci, bisexualitatea lor a devenit doar o carte de vizită cu care se laudă pe la chefuri penibile”, spun psihologii. De departe cele mai penibile sunt femeile care se sărută cu alte femei pe la petreceri: ”Alea sunt doar niște bețive pe care le evită bărbații, nu sunt bisexuale”.

Psihologii precizează: ”nu ești bisexual dacă pui pe Instagram o poză în care te ții de mână cu o persoană de același sex și pui hashtag #cabisexualii sau #bisexualpassion. Acest comportament denotă cel mult că ești nefutut”, explică sexologul Decebal Popescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 29.12.2018 10:46 Social

National Cinematografic