Studiu! 90% din cei care spun că sunt bisexuali au făcut sex doar de două ori

Descoperire remarcabilă a savanților români. Un studiu arată că vasta majoritate a celor care pretind că sunt bisexuali se referă de fapt la un adevăr trist: că au făcut sex doar de două ori, și nici măcar cu persoane de sex diferit. Acești bisexuali au în general o viață sexuală totală de circa 18 secunde, din care 10 secunde preludiul.

”Cei mai mulți bisexuali au făcut sex prima oară cu propria mână și a doua oară cu o colegă din liceu, care era mult prea urâtă ca să-și permită să-i refuze. De atunci, bisexualitatea lor a devenit doar o carte de vizită cu care se laudă pe la chefuri penibile”, spun psihologii. De departe cele mai penibile sunt femeile care se sărută cu alte femei pe la petreceri: ”Alea sunt doar niște bețive pe care le evită bărbații, nu sunt bisexuale”.

Psihologii precizează: ”nu ești bisexual dacă pui pe Instagram o poză în care te ții de mână cu o persoană de același sex și pui hashtag #cabisexualii sau #bisexualpassion. Acest comportament denotă cel mult că ești nefutut”, explică sexologul Decebal Popescu.

Scris de Ionut
29 decembrie 2018 10:12
Citește mai mult despre: bisexuali instagram studiu

Alte articole

Vezi mai mult