Studiu. 90% din posesorii de Skoda Octavia au visat la un moment dat să devină directori

Cunoscută ca și Daewoo Espero 2000, Skoda Octavia și-a făcut intrarea în viața și în inimile românilor la nici cinci minute după ce s-a stricat și ultimul Cielo, adică la 6 luni de la ieșirea de pe poarta fabricii. Cunoscută ca și Passatul săracului, Skoda Octavia a reprezentat pentru mulți prima mașină în care și-au închipuit că sunt directori de firmă sau ceva șefi importanți.

Dealtfel asta reiese și dintr-un studiu comandat de Automobil Club Român (ACR), care arată că în ultimii 25 de ani Octavia a fost preferata românilor care se visau șefi. „Orice român cu un salariu și fără prietenă s-a gândit la un moment dat: dar lasă că mă fac eu director și o să merg cu Octavia asta neagră și o plângă fomistele astea la coadă la mine”, spune Alin Dăscălescu, unul din vicepreședinții ACR. 

Astfel, preferata românilor era Octavia neagră, cea mai bună pentru un șef adevărat, urmată de Octavia gri-șobolan, pentru directorul economic, Octavia albă pentru oamenii de la vânzări și Octavia argintiu pentru directorii care nu și-au permis încă 150 de lei pentru altă culoare. 

Studiul mai arată că gluma preferată a posesorilor de Skoda Octavia este „când eram mic i-am zis maică-mii că vreau să mă fac general. Și am ajuns general, adică general manager la mine la firmă, ha, ha, ha!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 octombrie 2018 12:56
Citește mai mult despre: directori skoda vise

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult