Studiu! Cele mai căutate măști sunt FFP2, FFP3 și FMM Arafat

Apropierea primăverii a schimbat și preferințele românilor în materie de măști de protecție. Sunt în continuare căutate măștile FFP2 și FFP3, însă de câteva zile vine puternic din urmă masca FMM Arafat, care câștigă tot mai mult teren.

În cadrul unui sondaj recent pe tema măștilor, la întrebarea „În ce tip ce protecție aveți cea mai mare încredere?“ peste 80% dintre români au bifat „FMM Arafat“, opțiunile FFP2 și FFP3 situându-se la mare distanță în urmă.

Se pare că românii sunt atât de încântați de măștile FMM Arafat încât nu ratează niciun prilej ca să vorbească despre ele. E efectiv plin de postări și mesaje pe internet în care sunt pomenite insistent aceste măști ce par extraordinare.

Unii români chiar sună la ministere sau la Departamentul pentru Situații de Urgență, unde lasă mesajul scurt „FMM Arafat“ și închid, într-un ritual de marketing ce pare extrem de efervescent. Noua mască a prins chiar și printre subalternii lui Raed Arafat, care de câteva zile numai de „FMM Arafat“ vorbesc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 februarie 2021 14:51
Citește mai mult despre: arafat mască

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult