Ipotezele Oliviei Steer nu au nici un fundament ştiinţific! În cadrul unei dezbateri televizate, aceasta a susţinut că vaccinurile umplu copiii de aluminiu, fiind contrazisă însă de un studiu recent prezentat de interlocutorul său, reputatul dr. Mihai Craiu.

aluminiu_din_saorma.jpg
"Cercetătorii Institutului de pe lângă ALRO Slatina au dovedit că, până în al doilea an de viaţă, un copil român primeşte de 50 de ori mai mult aluminiu din ambalajul de la şaorma decât din toate vaccinurile din schema naţională", a arătat medicul.

"Chiar şi adulţilor li se întâmplă să mai muşte folia de aluminiu de la şaorma, darămite copiilor proaspăt înţărcaţi, care nu au reflexele formate", a adăugat specialistul. "Dă-i copilului una mare cu de toate de la Dristor şi e ca şi cum i-ai face zece vaccinuri împotriva rujeolei!"

Bineînţeles, a adăugat medicul, nu e deloc recomandat să le dăm copiilor şaorma, însă poate fi o alternativă bună la ciocolată, al cărei ambalaj conţine şi mai mult aluminiu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 22.03.2019 11:37 Social

National Cinematografic