Studiu. Dacă n-ar fi statul român, în România nu s-ar vinde nicio imprimantă

Compania de studii de piață KPMWG Invest a dat publicității un studiu îngrijorător pentru România, referitor la imprimante și alte produse conexe. Conform acestuia singurul motiv pentru care românii cumpără imprimante este că au treabă cu statul român.

„Binențeles că de-aia am imprimantă în casă. Ce să fac eu cu imprimantă, să-mi scot poeziile printate sau ce? Poze fac cu telefonul, dacă vreau să pun mâna pe ceva printat fur o carte sau iau un pliant de supermaket din coșul de gunoi din casa scării”, explică un român posesor de imprimantă.

Dealtfel, din eșantionul de 250.000 de români posesori de imprimantă toți spun că nu găsesc, în afară de relația cu statul, vreun motiv să folosească asemenea obiect. În România imprimantele, tonerele și hârtiile consumate produc 55% din tot gunoiul național. „Este evident că România ar fi ca Elveția, singura condiție fiind desființarea instituțiilor de stat și înlocuirea lor cu un aparat care zice aleatoriu da/nu la orice-i ceri. Acesta ar fi mai eficient cu 178% decât actualul aparat birocratic”, se arată în studiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 aprilie 2024 14:06
Citește mai mult despre: imprimante statul roman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult