Studiu: Femeile pot detecta un bărbat care nu bea, nu fumează şi e devreme acasă de la 150 de metri

Cercetătorii de la Universitatea de Ştiinţe Sociale din Cardiff au elaborat un studiu din care a reieşit că femeile au un al şaselea simţ, care le permite să descopere băieţii buni şi cumsecade din jurul lor. „Femeile pot detecta un bărbat care nu bea, nu fumează şi este devreme acasă chiar şi de la 150 de metri depărtare, chiar dacă sunt închise în încăperi etanşe”, se arată în studiu.

„Ştiţi cum face câinele pe lângă poartă odată ce vine stăpânul acasă? Că ştie încă de când a coborât din autobuz că vine şi începe să facă ture şi e agitat şi nerăbdător? Exact aşa se comportă şi femeile”, a declarat Desmond Miles, şeful echipei de cercetători. Odată capturat, comportamentul femeilor faţă de acest bărbat se schimbă radical. „Practic, bărbatul nefumător, nebăutor şi casnic este considerat de femeie cel mai bun prieten al ei, aproape un frate. Asta înseamnă că nu va face niciodată sex cu el pentru că ar fi considerat incest”, a precizat Miles.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult