Studiu! Femeile se bucură mai mult când vine livratorul decât atunci când ajunge soţul acasă

Savanţii spun că în creierul femeii se produce o avalanşă de serotonină când vine livratorul. Marcela, din Bucureşti, se înţelege mult mai bine cu livratorul Bringo decât cu soţul ei. Există diferenţe fundamentale de atitudine între momentul în care vine soţul acasă şi momentul în care vine livratorul. “A, ai apărut şi tu? Du gunoiul şi plimbă câinele!”, spune în general soţia când vine soţul.

În schimb, când vine livratorul, ea e emoţionată şi de multe ori spune că nici n-are timp să se aranjeze în cele 90 de minute cât durează între comandă şi livrare, cum e la Bringo, de exemplu.

Unii soţi au observat diferenţa şi comentează: “Cu livratorul vorbeşte la telefon. Îi spune ce să mai ia. Cu mine nici nu mai vorbeşte la telefon, îmi scrie doar pe Whatsapp şi zice că n-are timp. Când o sună livratorul de la Bringo ea îşi dă părul pe o parte când îi răspunde şi clipeşte des, cu zâmbetul ăla flirtăcios al ei. Şi când vine livratorul zice că deschide ea şi-şi desface părul. Nu ştiu ce să mai cred”, spune Marian, soţul Marcelei.

“Livratorul meu e foarte atent cu mine. El are toată lista mea de cumpărături, ştie perfect ce nevoi am, nu ca soţul. La un moment dat m-a sunat să-mi spună: «Am văzut că vreţi să faceţi tiramisu dar aţi uitat să puneţi crema de brânză în listă. Am pus eu una dietetică, pentru că am văzut că aţi comandat şi iaurt degresat, bănuiesc că sunteţi la dietă, deci v-am pus şi pişcoturi light». Păi soţul meu n-a făcut niciodată asta pentru mine!”, a mai spus Marcela, emoţionată.

Cei care vor să testeze rezultatul studiului pot descărca aplicaţia Bringo din Google Play sau App Store. Şi, bonus, dacă introduceţi codul „TNR” în aplicaţia Bringo aveţi 2 livrări gratuite la comenzi de peste 50 de lei până pe 31 iulie!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 iunie 2019 11:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult