Studiu: Găsirea leacului pentru mahmureală, mai aşteptată ca a doua venire a lui Iisus

Un grup de cercetători din mai multe ţări a reuşit, după mii de dimineţi de studiu, să stabilească fără putinţă de tăgadă că omul care va găsi leacul pentru mahmureală s-a născut deja, dar încă nu a ajuns cu cercetările la final. Misteriosul alchimist trăieşte între noi, iar rezultatul muncii sale este mai aşteptat decât a doua venire a Mântuitorului.

„Să fim raţionali: Chiar dacă Iisus va veni pe pământ, este ştiut faptul că Îi place vinul. N-am vrea ca, după câteva nunţi ca-n Cana Galileii, şi chefuri de bucurie că s-a întors, să ne trezim cu el mahmur şi pus pe harţă. Omul poate merge pe apă şi învia morţii, nu e un tip pe care l-am vrea iritat”, a declarat şeful echipei de cercetători, Connor Kenway.

Mai mulţi oameni din întreaga lume şi-au manifestat încrederea în savantul care va descoperi leacul pentru mahmureală, promiţând că-l vor ajuta cu orice va avea nevoie. „Aş face orice, chiar şi sex cu Andreea Pora, dacă aş şti că, prin asta, leacul va fi descoperit mai devreme”, a declarat un tânăr abia ieşit din berărie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult