Deşi lipsa apei calde a afectat, pe hârtie, un milion şi jumătate de locuitori, un studiu efectuat recent pe liniile RATB arată că pana de apă a trecut aproape neobservată! Potrivit angajaţilor Institutului de Igienă “Sergiu Cantacuzino” din Titan, doar 5% dintre călători ştiu că a fost oprită apa caldă timp de 3 zile, în timp ce 45% nu au auzit în viaţa lor de acest lichid.

cruce_autobuz_dinam.jpg
15%, adaugă cercetătorii, au refuzat să răspundă, iar de restul de 35% dintre pasageri nu se putea apropia nimeni din motive de igienă personală.

Concluzia anchetei sociologice a fost uşor de dedus. “Domnul primar şi reprezentanţii RADET pot să se liniştească: deşi sunt foarte vocali, bucureştenii care folosesc apa caldă sunt o minoritate neglijabilă”, a transmis coordonatorul studiului.

Dând dovadă de respect faţă de minorităţi, autorităţile locale din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 au promis că vor sări şi în ajutorul locuitorilor Capitalei care se spală, oferindu-le - în pragul alegerilor prezidenţiale - câte un lighean inscripţionat cu însemnele PSD, PC sau UNPR.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 06.10.2014 13:18 Social

National Cinematografic