Studiu în autobuzele bucureştene: Doar 5% dintre călători ştiu că a fost oprită apa caldă trei zile

Deşi lipsa apei calde a afectat, pe hârtie, un milion şi jumătate de locuitori, un studiu efectuat recent pe liniile RATB arată că pana de apă a trecut aproape neobservată! Potrivit angajaţilor Institutului de Igienă “Sergiu Cantacuzino” din Titan, doar 5% dintre călători ştiu că a fost oprită apa caldă timp de 3 zile, în timp ce 45% nu au auzit în viaţa lor de acest lichid.

15%, adaugă cercetătorii, au refuzat să răspundă, iar de restul de 35% dintre pasageri nu se putea apropia nimeni din motive de igienă personală.

Concluzia anchetei sociologice a fost uşor de dedus. “Domnul primar şi reprezentanţii RADET pot să se liniştească: deşi sunt foarte vocali, bucureştenii care folosesc apa caldă sunt o minoritate neglijabilă”, a transmis coordonatorul studiului.

Dând dovadă de respect faţă de minorităţi, autorităţile locale din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 au promis că vor sări şi în ajutorul locuitorilor Capitalei care se spală, oferindu-le – în pragul alegerilor prezidenţiale – câte un lighean inscripţionat cu însemnele PSD, PC sau UNPR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 octombrie 2014 14:18
Citește mai mult despre: apa calda autobuz putoare radet RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult