Studiu! În medie, un bărbat spune “Da” de 17 de ori pe minut când vorbeşte la telefon cu soţia

Cel mai complet studiu despre comportamentul bărbatului căsătorit în timp ce vorbeşte la telefon cu soţia a scos la iveală nişte detalii extrem de interesante. Astfel, un bărbat spune în medie “Da”, “Îhî” sau “Am înţeles” de 17 ori pe minut. Iar asta în condiţiile în care, dintr-un minut de convorbire cu soţia, ea vorbeşte 50 de secunde, iar el doar 10 secunde.

De cele mai multe ori, ultimele cuvinte pe care le spune bărbatul în discuţiile telefonice cu soţia sunt “Da, aşa o să fac, am înţeles!”. Convorbirile cu soţiile îi afectează pe bărbaţi nu doar psihic, cum se ştia până acum, ci şi fizic: se pare că ritmul de îmbătrânire este de cinci ori mai rapid pe perioada unei astfel de convorbiri telefonice.

Acelaşi studiu a mai scos la iveală faptul că peste 90% dintre bărbaţii căsătoriţi oftează lung imediat după ce termină de vorbit la telefon cu soţia, în timp ce restul de 10% pur şi simplu aruncă cu telefonul de perete. În cazul femeilor, în schimb, nu se înregistrează nici un aspect negativ în timpul sau după o discuţie telefonică cu soţul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult