Studiu! La biroul de informaţii din mall cei mai mulţi întreabă dacă le-a văzut cineva soţia

Birourile de informaţii ale mallurilor recunosc că 99% din întrebări sunt adresate de bărbaţi care vor să afle pe unde le este soţia, dispărută în jungla shoppingului. Uneori soţiile pretind că nu ar avea semnal în cabinele de probă, dar realitatea este că de multe ori ele îşi închid telefoanele şi îşi lasă bărbaţii să aştepte cu orele prin mall.

De exemplu, de multe ori sunt cozi la biroul InfoDesk din Mega Mall, şi în weekend există personal suplimentar. Bărbaţii postează şi afişe cu soţiile şi magazinul în care au fost văzute intrând ultima oară. În acest weekend, cu ocazia aniversării de 2 ani de la inaugurare, miza la Mega Mall e şi mai ridicată.

„Vă rog să mă ajutaţi, nu dau de soţie şi pe 14 mai, pe la ora 18:00, se va deschide în atrium coiful plin cu baloane colorate în care se află premii. Ne înţeleseserăm să fim aici, să adunăm baloane şi să venim cu ele la biroul Info Desk, ca să luăm instant premiile”, spune disperat Marian Coltea, bucureştean pregătit pentru aniversarea Mega Mall.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: aniversare Mega Mall premii studiu

Alte articole

Vezi mai mult