Studiu: majoritatea tinerilor nu au fost în armată, dar s-au uitat la Trăsniţi în NATO, o experienţă mult mai traumatizantă

Bătrânii care se lăudau la fiecare șpriț ce vremuri au trăit și cât de greu a fost în armată au parte, acum, de un răspuns pe măsură din partea tinerilor care nu au apucat armata, dar au pățit ceva și mai urât. Aceștia au fost expuși, mulți dintre ei fără voia lor, la numeroase episoade din serialul „Trăsniți în NATO”, difuzat ani la rând de PrimaTV.

„Știi ce șocant este, ca tânăr, să vezi așa ceva și să știi că oameni din jurul tău, care arată a oameni, se uită și râd la acest final al umorului? Doar Atletico Textila de pe ProTV a fost mai prost, dar în cazul acela acționarii stației au fost obligați de legislația internațională să nu mai difeze ceva atât de slab. Pentru Trăsniți în NATO însă nu s-a luat nicio măsură, statul român nu intervine iar ONU spune că nu înțelege glumele. Una e să-și bată joc de tine un caporal retardat din armată, alta e să-l vezi că scrie scenarii pentru TV și, cumva, funcționează”, a declarat Alexandru Mareș, liderul unei asociații de tineri care au decis să ia măsuri pentru interzicerea aceste mizerii la TV.

Acesta spune că, deși a strâns câteva mii de semnături, lucrurile încă nu au luat sfârșit. „Am citit că la Prima se va muta emisiunea lui Pătraru, ceea ce înseamnă că degeaba interzicem Trăsniți în NATO, rămânem cu ceva și mai inferior, dacă se poate spune așa, care pare că se scapă în pantaloni de fiecare dată când încearcă să accentueze o idee. Nu e ok ca tinerii să vadă așa ceva, or să crească cu impresia că oricât de retardat ai fi o să reușești în viață, așa cum au făcut cei care au văzut Trăsniți în NATO”, spune dl. Mareș.

Scris de Eftimie
7 august 2018 20:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult