Pentru a 29-a oară consecutiv, oraşul Nădlac obţine primul loc în clasamentul localităţilor din România care atrag cei mai mulţi tineri! Cercetătorii încă încearcă să stabilească de ce Nădlacul e mai apreciat chiar şi decât oraşe mult mai bine dezvoltate, precum Clujul sau Timişoara, singura destinaţie comparabilă fiind oraşul Otopeni, însă există deja câteva ipoteze.

tineri_orase_atractie.jpg
"Cu siguranţă sunt atraşi de clima blândă şi aerul nepoluat din Nădlac. Conţine mai bine de 20% oxigen! Ca să nu mai vorbim de fauna şi flora specifice Nădlacului: nădlăcelul pitic, nădlăcuţa de toamnă, falnicul nădlac roşu de stepă", spune Aurel, localnic din Nădlac.

"Poate că prestigiosul Liceu din Nădlac, stadionul Victoria Nădlac cu peste 700 de locuri şi bogăţia de activităţi culturale de la Căminul Cultural 'Nădlac' din Nădlac i-au convins pe tineri", îşi dă cu părerea Valentina, nădlăceancă.

Deşi a atras sute de mii de tineri, aceştia nu sunt de văzut nicăieri pe străzile Nădlacului, atrag atenţia cercetătorii, care spun că e posibil ca topul să nu fi luat în calcul anumite aspecte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 17.02.2019 12:37 Social

National Cinematografic