Studiu: Nădlac, oraşul din România care atrage cei mai mulţi tineri

Pentru a 29-a oară consecutiv, oraşul Nădlac obţine primul loc în clasamentul localităţilor din România care atrag cei mai mulţi tineri! Cercetătorii încă încearcă să stabilească de ce Nădlacul e mai apreciat chiar şi decât oraşe mult mai bine dezvoltate, precum Clujul sau Timişoara, singura destinaţie comparabilă fiind oraşul Otopeni, însă există deja câteva ipoteze.

„Cu siguranţă sunt atraşi de clima blândă şi aerul nepoluat din Nădlac. Conţine mai bine de 20% oxigen! Ca să nu mai vorbim de fauna şi flora specifice Nădlacului: nădlăcelul pitic, nădlăcuţa de toamnă, falnicul nădlac roşu de stepă”, spune Aurel, localnic din Nădlac.

„Poate că prestigiosul Liceu din Nădlac, stadionul Victoria Nădlac cu peste 700 de locuri şi bogăţia de activităţi culturale de la Căminul Cultural ‘Nădlac’ din Nădlac i-au convins pe tineri”, îşi dă cu părerea Valentina, nădlăceancă.

Deşi a atras sute de mii de tineri, aceştia nu sunt de văzut nicăieri pe străzile Nădlacului, atrag atenţia cercetătorii, care spun că e posibil ca topul să nu fi luat în calcul anumite aspecte.

Scris de Vasile
17 februarie 2019 10:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult