Studiu. Patriarhul Daniel e singurul român care nu poate să bea de toţi banii pe care îi are

E ca și cum ar avea gloanțe infinite! Potrivit unui studiu, Patriarhul Daniel e posesorul unei averi atât de mari, încât e singurul român care nu poate să bea de toți banii pe care îi are. În timp ce românul obișnuit își poate risipi averea în cârciumă din două shoturi și un draft, Patriarhul ar putea să se îmbete doar cu Moet&Chandon fără griji, ceea ce probabil și face, când se gândește câți bani îi dau fraierii din România, și nu doar prin lege, ci și din proprie inițiativă.

Deși Biserica se opune teoretic consumului de alcool, preoții ortodocși, cunoscuți pentru perversiuni, probabil se îmbată înainte de a face sex între ei, că doar sunt români. Experții spun că Patriarhul nu bea din banii lui pentru că pur și simplu n-ar suporta să se despartă de ei, banii fiind marea lui pasiune.

Alte surse susțin că Patriarhul n-ar putea comanda băutură pe săturate, pentru că ideea de a da un bacșiș la notă i-ar provoca decesul instantaneu și probabil i-ar cere el chelnerului niște bani, sau ar sfinți ceva cu trafaletul prin cârciumă în compensație.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 august 2017 08:08
Citește mai mult despre: bacsis bani bautura Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult