Studiu şoc: Pensionarii nu-şi mai permit nici brânză cu mucegai

Un studiu al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale arată că pensionarii din România nu-şi permit nici măcar brînză cu mucegai. „Într-adevăr, se mănîncă pe rupte pîine cu mucegai sau salam expirat care a prins, din cauza termenului expirat, acea culoare superbă a jadului, însă trebuie să tragem un semnal de alarmă şi să spunem că brînzeturile cu mucegai merg destul de prost!”, ne-a declarat Eftimie L., secretar de stat la ministerul amintit.

În jurul pieţelor au apărut tot mai mulţi bătrîni care vînd, printre ştechere la mîna a paişpea, limbi de ceas şi carcase de casete audio, resturi de mîncare: două felii de salam, jumătate de pîine cu coaja roasă de timp, zgîrciuri doar pe jumătate mestecate şi oase de pe care se mai poate suge măduvă cîteva prînzuri bune. Se vorbeşte chiar de o mafie a pensionarilor traficanţi de resturi alimentare, însă ştirea nu a fost confirmată.

Ministru Sebastian Vlădescu a declarat, văzînd studiul de mai sus, că veniturile obţinute din comercializarea resturilor de mîncare ar trebui impozitate pentru că aşa se face în oricare ţară civilizată din lumea a treia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 februarie 2010 22:00
Citește mai mult despre: ministerul muncii pensii pensionari Vladescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult