Potrivit unui studiu recent, doar 15% dintre zgomotele de sirenă pe care le auzim zilnic indică o urgenţă reală! În majoritatea cazurilor, şoferii ambulanţelor sau maşinilor de pompieri activează semnalul sonor când sunt sunaţi de soţii, scurtând drastic orice conversaţie care implică cicăleală.

soferi_ambulante_sirena.jpg
“Îmi iubesc foarte mult soţia, dar are obiceiul ăsta prost, să mă sune ca să-mi reproşeze tot felul de chestii: că n-am dus gunoiul, că ies prea des la bere, că am uitat gazul pornit şi a luat foc bucătăria... Mărunţişuri din astea casnice, ştiţi voi”, spune Onufrie Rîuleţ, 33 de ani, şofer de ambulanţă. “Din fericire, cineva s-a gândit şi la mine! Maşina asta pe care o conduc are un buton cu care pot s-o bruiez instant. Nu pot să vorbesc acum, dragă, nu auzi ce balamuc e aici? Şi am scăpat!”

Şoferii au fost adesea sancţionaţi pentru folosire neîntemeiată a semnalului sonor, însă au făcut recurs şi au câştigat ori de câte ori le-au explicat superiorilor situaţia în care se aflau.

În asentimentul conducătorilor de ambulanţe sunt şi muncitorii de la drumuri şi poduri. “La ce credeţi că foloseşte ciocanul ăsta pneumatic? Să muncesc cu el? Nooo... dar e foarte util când tocmai mi se transmite prin telefon că vine soacra în vizită”, confirmă unul dintre drumari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 28.08.2015 15:14 Social

National Cinematografic