Studiu: un bărbat bea în medie cu cel puţin 5 beri mai mult decât recunoaşte acasă

Un nou studiu realizat de o echipă de cercetători britanici a scos la iveală un fapt ce va schimba radical părerea nevestelor faţă de bărbaţii care ies la bere cu băieţii. Astfel, conform studiului, în medie, un bărbat bea cu cel puţin 5 beri mai mult decât recunoaşte acasă.

“Mi se părea mie ciudat că vine de la bere cu băieţii un pic cam prea vorbăreţ şi, când îl întrebam, spunea că a stat doar la două beri. Cine stă 8 ore să bea doar două beri? Iată că, de fapt, băga în el ca-ntr-o cisternă”, a declarat o gospodină la aflarea rezultatelor studiului. De altfel, studiul relevă că, în materie de poveşti de stat la bere, bărbaţii români reuşesc să-i umilească pe pescarii români, doar că pe invers. Dacă un pescar spune că a prins 7 peşti, sigur a prins doi amărâţi, pe când orice bărbat care spune că a băut doar câteva beri a rupt cel puţin o ladă.

Confruntaţi cu rezultatele studiului, o parte din bărbaţi au recunoscut fapta şi au promis soţiilor că, de fiecare dată când mai simt nevoia să bea multe beri, au să ia o trusă de prim-ajutor după ei, ori la întâlnirile cu băieţii, ori acasă, când nevasta e plecată la shopping.

Articol recomandat de Clinica de Bere.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 mai 2013 12:05

Alte articole

Vezi mai mult