După 8 ani de tergiversări și încă 5 de licitații anulate și contestate în instanță, studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești este aproape gata. Aceasta va avea, conform studiului, opt viaducte, cinci poduri și șase kilometri de tuneluri. Totdată, studiul de fezabilitate e tipărit pe o hârtie modernă, cerată, ep care se poate mânca fără probleme parizer.

muncitori-autostrada.jpg

„Trebuie remarcată calitatea studiului, este realizat de o firmă germană și ăștia nu fac rabat de la calitate. Priviți, chiar dacă tăiem niște roșii pe acest studiu, și punem și niște brânzică lângă, nu se scurge nimic dedesupt”, a explicat un șef de șantier de pe autostradă.

„Hârtia pare a fi una groasă, cel puțin 80mg, și asta e un semn bun. Acum, că toată lumea are telefoane mobile, putem înfășura petul de bere în acest studiu de fezabilitate, că are multe foi, și nimeni nu va ști ce bem la doi litri jumătate în timp ce ar trebui să facem terasamentul”, a precizat un muncitor de pe șantierul autostrăzii A1.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.10.2018 13:34 Social

National Cinematografic