După 8 ani de tergiversări și încă 5 de licitații anulate și contestate în instanță, studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești este aproape gata. Aceasta va avea, conform studiului, opt viaducte, cinci poduri și șase kilometri de tuneluri. Totdată, studiul de fezabilitate e tipărit pe o hârtie modernă, cerată, ep care se poate mânca fără probleme parizer.

muncitori-autostrada.jpg

„Trebuie remarcată calitatea studiului, este realizat de o firmă germană și ăștia nu fac rabat de la calitate. Priviți, chiar dacă tăiem niște roșii pe acest studiu, și punem și niște brânzică lângă, nu se scurge nimic dedesupt”, a explicat un șef de șantier de pe autostradă.

„Hârtia pare a fi una groasă, cel puțin 80mg, și asta e un semn bun. Acum, că toată lumea are telefoane mobile, putem înfășura petul de bere în acest studiu de fezabilitate, că are multe foi, și nimeni nu va ști ce bem la doi litri jumătate în timp ce ar trebui să facem terasamentul”, a precizat un muncitor de pe șantierul autostrăzii A1.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.10.2018 10:34 Social

National Cinematografic