Studiul de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov, finalizat. Se pot fura 2 miliarde de Euro!

Deşi are doar 53 de km, autostrada Comarnic-Braşov era considerată dificilă de către Guvern, pentru că mereu a existat temerea că nu se poate fura suficient în timpul construcţiei. Un nou studiu de fezabilitate finalizat de Guvern arată însă că se pot fura totuşi 2 miliarde de Euro, sumă considerată “decentă” de membrii PSD, iar lucrările vor începe imediat.

Cel mai bine se va putea fura la poduri şi viaducte, pe locul trei la potenţialul de furt fiind tunelurile, pentru că, aşa cum declară ministrul Transporturilor, Ioan Rus: “La un pod nu se vede dacă s-a făcut sau nu, dar un tunel ori e ori nu e, nu poţi fura extraordinar de mult. Dar, atenţie, asta nu înseamnă că nu se va putea fura, nu vreau să creez panică”.

Ca să demonstreze potenţialul de ciordeală, ministerul Transporturilor a cumpărat deja panglici şi foarfeci pentru inaugurarea autostrăzii Comarnic-Braşov, cheltuind 100 de milioane de Euro printr-o firmă de casă a PSD.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 ianuarie 2015 15:01

Alte articole

Vezi mai mult