SUA se implică la Cernavodă. În reactorul 3 va fi deschis un McDonald’s

8 miliarde de euro cheltuite cu cap! Statele Unite investesc masiv în Dobrogea, unde vor deschide primul McDonalds din Cernavodă, în Reactorul 3 al Centralei Atomice. Americanii se laudă că accesul va fi permis tuturor locuitorilor, nu doar angajaților de la Centrală, deci mulți cernavodeni vor ieși din foame.

Americanii se laudă că la noul restaurant din meniu nu vor lipsi Burgerul Fukushima, cu carne fosforescentă, cartofi prăjiți Cernobîl wedges. Primii clienți spun despre McDonaldsul din Reactorul 3 că e ”not great, not terrible”. Pre deosebire de burgerii clasici, cei de la Cernavodă nu rămân intacți o veșnicie, ci se înjumătățesc o dată la 5000 de ani, exact ca uraniul pe care îl conțin.

Cei de la McDonalds spun că o colaborare cu Centrala Nucleară Cernavodă era previzibilă, din moment ce au cam aceiași furnizori de materii prime. Americanii dețin deja teren arabil în zona centralei, unde cresc cartofii pentru meniurile lor. În ce privește siguranța, ei susțin că un accident nuclear se poate produce oricând la oricare din restaurantele lor, pentru că friteuzele sunt alimentate cu plutoniu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 octombrie 2020 16:46
Citește mai mult despre: centrală Cernavodă McDonalds uraniu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult