SUA și talibanii organizează un schimb de prizonieri, că au dubluri

Schimb de prizonieri astăzi între Armata Statelor Unite și Uniunea Democrată Abu-Talib, numită și Talibanii, din Afghanistan. Cele două părți au constatat că au mai multe dubluri și au decis să facă schimb. Talibanii aveau doi John Turner, trei Phil Jackson și doi Patrick Smawfield în plus, pe care i-au schimbat pe patru Mohammad, și trei Abdul. De asemenea, talibanii au solicitat de la americani și un carton nou pe care să lipească stickerele cu prizonieri, pentru că pe al lor l-au pierdut.

În acest moment, SUA conduce cu câteva mii de prizonieri în plus. Cartonul cu promoții de la Guantanamo are doar trei spații libere, pe care americanii se așteaptă să le completeze la următoarea invazie, sau următorul schimb de prizonieri, care intervine mai rapid.

Talibanii, în schimb, stau mai prost, cu doar câteva zeci de prizonieri americani, dar unele guri rele susțin că chiar și ăia ar fi falși, în realitate niște copii ieftine din Marea Britanie, complet lipsite de valoare, pe care talibanii vor să le schimbe în masă contra unui singur taliban, plus diferență din partea lor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
20 septembrie 2022 12:59
Citește mai mult despre: afghanistan america prizonier taliban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult