SUA vor să infiltreze un contingent de muncitori români în Coreea de Nord

Recunoscuţi pentru talantul cu care sapă şanţuri care se prăbuşesc, muncitorii româi au atras atenţia armatei americane. Aliat tradiţional al Coreei de Sud, SUA lucrează în mare secret la un plan diabolic prin care vor să destabilizeze armata terestră a Coreei de Nord.

Un contingent de 50 de muncitori români primeşte ultimele instrucţiuni la o bază secretă americană, urmând ca în maxim o săptămână muncitorii să fie infiltraţi printre nord-coreeni pentru a săpa tranşee. Americanii mizează tocmai pe faptul că românii sunt neîntrecuţi la săparea unor tranşee care se prăbuşesc extrem de uşor.

Americanii au fost impresionaţi de numărul mare de maluri de pământ din România care s-au prăbuşit peste oamenii aflaţi în şant. Pentru talantul muncitorilor români la şanţuri care se prăbuşesc stă dovadă Google-ul: un simplu search după „mal de pământ prabuşit” dă aproape 20.000 de rezultate, cifră care vorbeşte de la sine despre eficienţa muncitorilor noştri.

Un calcul simplu făcut de americani a relevat faptul că un tranşeu săpat de muncitorii români produce pierderi pentru inamic la fel de mari ca 10 rachete inteligente. Costurile cu muncitorii români sunt însă infinit mai mici, astfel că opţiunea americanilor pentru muncitorii noştri e perfect explicabilă.

Ca o curiozitate, şeful de echipă al muncitorilor români este un inginer din Caracal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 noiembrie 2010 12:11

Alte articole

Vezi mai mult