Chiar în aceste zile, când lumea se înghesuie în mall-uri să facă provizii pentru următoarele sărbători, Patriarhul Daniel a găsit încă o metodă de a arăta că nu este un creștin de rând. Acesta a anunțat că vrea să sfințeasă un mall din Capitală dar, când s-a văzut cu trafaletul de sfințire în mână, s-a apucat să viziteze toate magazinele pentru reduceri. 

patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg

„Așa cum am spus și în predica de Crăciun, credința valorează mai mult decât tot aurul din lume. Credința că eu sunt mai bun ca voi, la asta mă refeream. Și credința că nu se cade să-mi frec coatele cu toți săracii când caut o pereche de blugi pe care să-i port pe sub sutană”, a explicat Patriarhul unor apropiați ai săi.

„Slujba de sfințire” a ținut vreo trei ore, răstimp în care mall-ul a fost închis iar Patriarhul a cerut să fie transportat cu trenulețul prin mall, de unul singur, că poate se grăbește. Acesta a ținut să „sfințească” și o sală de cinema, dar doar o jumătate de oră, să afle cum se termină filmul. Vizita s-a încheiat după „sfințirea” food-courtului, angajații de aici spunând că Daniel este foarte eficient cu trafaletul, putând să arate direct pe panoul din spatele lor ce burger își dorește. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 28.12.2017 10:31 Social

National Cinematografic